Ταχύτητα Ιστοσελίδας WordPress

Η ύπαρξη ενός γρήγορου ιστότοπου είναι ζωτικής σημασίας για κάθε επιχείρηση.

Οι μηχανές αναζήτησης όπως η Google θεωρούν την ταχύτητα σελίδας παράγοντα κατάταξης, καθώς επηρεάζει τη συνολική εμπειρία χρήστη. Το WordPress προσφέρει διάφορα εργαλεία και δυνατότητες που επηρεάζουν την ταχύτητα της σελίδας σας. Θα δείξουμε πώς να χρησιμοποιήσετε αυτές τις δυνατότητες για να επιταχύνετε το WordPress.

Ο πιο εύκολος τρόπος για να αυξήσετε αισθητά την ταχύτητα της wordpress ιστοσελίδας ή Eshop σας είναι μέσο του προσθέτου LiteSpeed Cache Plugin .

Εγκαταστήστε το πρόσθετο στην ιστοσελίδα σας και ανατρέξτε στην σελίδα “General” του προσθέτου. Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι για όσους από εσάς ΔΕΝ διαθέτετε πάροχο με τεχνολογία LiteSpeed θα πρέπει να προσθέσετε εξαίρεση στις διευθύνσεις IPs του προσθέτου ώστε να λειτουργεί σωστά χωρίς διακοπές και προβλήματα.

Αμέσως μετά ζητάτε Domain Key και περιμένετε μέχρι να σας αποσταλεί. Μόλις ολοκληρωθεί το επόμενο βήμα είναι η σύνδεση με την Quic.cloud και μεταφορά στο διαχειριστικό περιβάλλον που διαθέτουν ώστε να εισάγεται το Domain σας.   

Κατά την εισαγωγή του Domain θα πρέπει να προβείτε και σε αλλαγή των Nameservers σας που θα βρείτε στο Quic.cloud πάνελ σας, Προσοχή η αλλαγή αυτή γίνετε μέσα από τον πάροχο σας και ΟΧΙ μέσα από το Quic.cloud πάνελ σας. Θα πρέπει να περιμένετε έως και 48 ώρες μέχρι να γίνει η αλλαγή και να είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τις On Page ρυθμίσεις του προσθέτου για βέλτιστη προσαρμογή στην σελίδα σας.

Ταχύτητα Ιστοσελίδας WordPress

Όταν τελειώσετε με τις On Page ρυθμίσεις στην σελίδα σας, πηγαίντε στις σελίδες Page Speed Insights ή  GTmetrix  και δείτε τα αποτελέσματα, θα πρέπει να δείτε πολύ καλά αποτελέσματα και χρόνους κάτω από 3 δευτερόλεπτα φόρτωσης.  

TIP για Βοήθεια;

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή δυσκολεύεστε μην διστάσετε να μας στείλετε ένα email στο speedmyweb@scprojects.gr για να αναλάβουμε την εγκατάστασή και παραμετροποίηση του προσθέτου για εσάς. 

Κατηγορίες Κατασκευής Ιστοσελίδων

Περιοχές Εξυπηρέτησης Κατασκευής Ιστοσελίδων

Tags :

Αφήστε ένα σχόλιο

Σχετικά με το Blog

Ακολουθήστε τις σκέψεις μας γύρω από τον κόσμο του Internet

Αναζήτηση

Τελευταίες αναρτήσεις

Υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδων και eshop που ξεχωρίζουν !

Copyright © 2021- , All rights reserved