Καλώς ήρθατε στην SCprojects

Ονομάζομαι Χατζής Στυλιανός, έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στην όμορφη πόλη των Χανίων.

Εστιάζω κυρίως στο Web Designing & Web Developing διαθέτοντας πιστοποίηση στην κατασκευή ιστοσελίδων και eshop με wordpress.

Η ομάδα της scprojects συνεχώς μαθαίνει και αναζητάει τις καλύτερες δυνατές υλοποιήσεις για κάθε project που αναλαμβάνει, σε έναν κόσμο που εξελίσσετε διαρκώς με ταχύτατους ρυθμούς. Προσφέρει όλα όσα χρειάζεται μια νικηφόρα online παρουσία: Κατασκευής Ιστοσελίδας, Κατασκευής Ιστοσελίδας Ξενοδοχείου, Κατασκευής Ηλεκτρονικού Καταστήματος, Συντήρηση Ιστοσελίδας και Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων ( SEO ).

Στόχος της είναι η άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη που θα την εμπιστευτεί, καθώς και η διαρκής βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχει.

Δημιουργία ιστοσελίδων και eshop που ξεχωρίζουν!

Γιατί να προτιμήσετε την SCprojects;

Οι ιστοσελίδες που δημιουργεί έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι όμορφες, πρακτικές και ελκυστικές στο μάτι. Προσέχει ιδιαίτερα τη δημιουργία ιστοσελίδων φιλικών για χρήση που δίνουν στους χρήστες τον πλήρη έλεγχο του περιεχομένου τους.

Υψηλή λειτουργικότητα και Ταχύτητα

Βλέπει το κάθε έργο σαν κάτι μοναδικό και σαν μια ευκαιρία να γίνει καλύτερη. Προσπαθεί να αποτυπώσει και να αναδεικνύει τα μηνύματα των πελατών της με τον καλύτερο δυνατό και πρωτότυπο τρόπο.

Αξιοπιστία

Βρίσκετε δίπλα στον πελάτη για να παρέχει λύση σε όποια προβλήματα δημιουργηθούν. Ενδιαφέρετε και πιστεύει πολύ σε ένα άρτιο κλίμα εμπιστοσύνης και καλής συνεργασίας.

Συνέπεια & Τυπικότητα

Η συνέπεια είναι κάτι την χαρακτηρίζει σαν εταιρία και μου δίνει πλεονέκτημα απέναντι στις ανάγκες των πελατών της και την βοηθάει στην ολοκλήρωση των projects μέσα στα όρια των προθεσμιών που έχει ορίσει.

Απλότητα & Χρηστικότητα

Όλες οι σελίδες που δημιουργεί στοχεύει πάντα να είναι εύκολα διαχειρίσιμες από τους πελάτες και όσο πιο απλές στην κατανόηση της λειτουργικότητας τους. 

κριτικες χρηστων

γιατι η γνωμη σασ σημαινει πολλα για εμασ

giannhs marnierakisgiannhs marnierakis
10:14 27 Apr 23
Είμαι πλήρως ικανοποιημένος με τις υπηρεσίες της scproject, καθώς η εταιρεία κατάφερε να ξεπεράσει τις προσδοκίες μου. Ο επαγγελματισμός τους, σε συνδυασμό με την εξαιρετική τους δημιουργικότητα, δημιούργησαν ένα αποτέλεσμα που ήταν ακόμα καλύτερο από ό,τι είχα φανταστεί. Η scproject ανταποκρίθηκε στις ανάγκες μου με ακρίβεια και παρέχει υψηλή ποιότητα υπηρεσιών. Συνολικά, η εμπειρία μου με την scproject ήταν εξαιρετική και τους συστήνω ανεπιφύλακτα ως έναν κατασκευαστή ιστοσελίδων που παρέχει αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών του.
Parking ApollonParking Apollon
18:23 07 Apr 23
Επαγγελματισμός και ποιότητα σε όλες τις υπηρεσίες που παρέχει, εξαιρετική επικοινωνία ,πολύ φιλικό κλίμα.
Ikaros FrangosIkaros Frangos
19:25 13 Oct 22
Υψηλή ποιότητα εργασίας με πολύ επαγγελματική προσέγγιση.
Nikos TripodisNikos Tripodis
18:58 31 Aug 22
Άψογη συνεργασία και άριστο κλίμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα nickthegreekapartment.gr
george chatzisgeorge chatzis
17:10 04 Sep 21
Πολύ ευγενικός και σωστός στην δουλεία του
js_loader

Υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδων και eshop που ξεχωρίζουν !

Copyright © 2021- , All rights reserved