Συχνές Ερωτήσεις Κατασκευής Ιστοσελίδων

Για να κατανοήσετε όλες τις υπηρεσίες της scprojects, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη λίστα με συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις. Δίνει στους αρχάριους μια αρχή και τους βοηθά να καταλάβουν τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να έχουν πριν ρωτήσουν.

Γιατι να επιλέξω WordPress
Η χρήση του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου WordPress ως backend ενός ιστότοπου είναι η καλύτερη επιλογή.

Προσφέρει εγκατάσταση χωρίς προβλήματα λόγω της εύχρηστης διεπαφής του.

Η εγγραφή νέων σελίδων, φωτογραφιών ή άλλου περιεχομένου μόνοι σας είναι εύκολη. δεν χρειάζεται να επικοινωνήσετε με έναν webmaster. Οποιοσδήποτε χωρίς εμπειρία στη χρήση υπολογιστή μπορεί εύκολα να το κάνει αυτό.

Ένας ιστότοπος WordPress έχει καθαρό και αποκριτικό σχεδιασμό που τον καθιστά εύκολο στη χρήση τόσο για τους επισκέπτες όσο και για την Google. Έχει επίσης οφέλη SEO χάρη στη ρύθμιση της σελίδας που είναι συμβατή με όλες τις οθόνες.

Αν θέλετε να μετατρέψετε τον ιστότοπό σας σε ηλεκτρονικό κατάστημα, δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε από το μηδέν. Το WordPress το κάνει εύκολο.
Παρέχεται υποστήριξη μετά την κατασκευή της Ιστοσελίδας μου;
Μόλις ολοκληρωθεί το έργο σας, παρέχετε συνεχής αναβάθμιση του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου του ιστότοπου (CMS)όπου διατηρεί τον ιστότοπό σας ενημερωμένο και λειτουργικό. Δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας και επιπλέον υποστήριξη για αυτή τη διαδικασία.
Πώς θα μάθω να διαχειρίζομαι τον νέο μου ιστότοπο;
Οι σελίδες που έχουν ρυθμιστεί στην πλατφόρμα WordPress διαθέτουν έναν εύχρηστο πίνακα διαχείρισης που μπορείτε να χειριστείτε μόνοι σας. Ωστόσο, για να διασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή διαχείριση, παρέχουμε εκπαίδευση σε εσάς με επεξηγηματικούς οδηγούς βίντεο ειδικά σχεδιασμένους για κάθε πελάτη μας.
Είμαι κάτοχος της ιστοσελίδας μετά την κατασκευή του;
Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών,το έργο παραδίνεται πλήρες και ολοκληρωμένο. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε όλα τα αρχεία και τη βάση δεδομένων καθώς και πλήρη πρόσβαση με στοιχεία διαχειριστή.
Μπορώ να δω τη διαδικασία κατασκευής της ιστοσελίδας μου σε πραγματικό χρόνο;
Κατά τη διάρκεια της εργασίας μας στον ιστότοπό σας, έχετε την ευκαιρία να δείτε πώς εξελίσσονται σε πραγματικό χρόνο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να προσδιορίσετε τον χρόνο παράδοσης του έργου και το αποτέλεσμα της ιστοσελίδας σας.
Οι τιμές για κατασκευή ιστοσελίδας πως υπολογίζονται;
Οι Έλληνες κατασκευαστές ιστοσελίδων συνήθως χρεώνουν τιμές που υπολογίζονται με βάση το λειτουργικό κόστος και τους στόχους τους. Αυτά τα στοιχεία αντιπροσωπεύουν το μέσο κόστος στην ελληνική αγορά αυτή τη στιγμή.

Ωστόσο, η χαμηλή εξευτελιστική τιμή σίγουρα δεν εγγυάται ποιοτικά αποτελέσματα. ο λόγος είναι απλός. Οι συνεργάτες με χαμηλές χρεώσεις δεν θέλουν να ξοδεύουν πολύ χρόνο στον δικό σας ιστότοπο. Έχουν περισσότερους πελάτες που επίσης πληρώνουν χαμηλές τιμές και περιμένουν υπομονετικά να τελειώσει ο ιστότοπός τους.

Από την άλλη, ένας ακριβός συνεργάτης μπορεί να υπερεκτιμήσει τις υπηρεσίες του, νομίζοντας ότι σας έχει πείσει για τη μοναδικότητα της δουλειάς του και την υψηλή αξία της. Μερικές φορές, οι δεξιότητές του μπορεί πράγματι να ταιριάζουν με την προσφορά που σας δίνει, αλλά πρέπει να αξιολογήσετε εάν και πότε μια ακριβή συνεργασία θα πληρώσει την επένδυσή σας.

Στην scprojects.gr επιλέγουμε δίκαιες τιμές αγοράς. Θέλουμε οπωσδήποτε να αφιερώνουμε τον απαιτούμενο χρόνο σε κάθε νέο έργο. Αλλά θέλουμε επίσης να έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε έναν επαγγελματικό ιστότοπο χωρίς να νιώθετε ότι είναι μια επένδυση που δεν θα αποδώσει ποτέ.

Υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδων και eshop που ξεχωρίζουν !

Copyright © 2021- , All rights reserved