Eshop

Eshop Ιστοσελιδα !
με wordpress και woocommerce

Η δύναμη του ηλεκτρονικού καταστήματος τώρα στα χέρια σου!

Τι είναι το eshop;

Η αγορά & πώληση προϊόντων και υπηρεσιών στο διαδίκτυο, μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος.

Αυτό είναι σημαντικό γιατί επιτρέπει στα καταστήματα λιανικής να εξυπηρετούν καλύτερα τους υπάρχοντες πελάτες, η αγορά προϊόντων μέσω διαδικτύου είναι ευκολότερη, αλλά και να προσεγγίσουν ένα εντελώς νέο κοινό εκείνους που δεν θα τα έβλεπαν ποτέ σε ένα φυσικό κατάστημα.

Όπως κάθε ψηφιακή τεχνολογία, το ηλεκτρονικό εμπόριο έχει εξελιχθεί με την πάροδο των ετών και συνεχίζει να αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς. Καθώς το Διαδίκτυο έχει γίνει πιο προσιτό και διευρυμένο, το ηλεκτρονικό εμπόριο έχει επίσης αναπτυχθεί, και τώρα κάθε επιχειρηματίας που θέλει να αυξήσει τις πωλήσεις μπορεί να δημιουργήσει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα χωρίς να ξοδέψει μια περιουσία.

Πλεονεκτήματα κατασκευής ενός eshop

 • Διαθέσιμο 24/7

  Τα ηλεκτρονικά καταστήματα επιτρέπουν στους πελάτες να αναζητούν προϊόντα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας. Αυτό διευκολύνει τις αγορές τους και τους δίνει πλεονέκτημα στον ανταγωνισμό.

 • Μείωση λειτουργού κόστους

  Τα ηλεκτρονικά καταστήματα δεν απαιτούν υψηλά ενοίκια ή ακριβούς λογαριασμούς ενέργειας. Επίσης, δεν χρειάζεται να πληρώσουν μισθούς εργαζομένων ή άλλα έξοδα εκτός από τα πάγια έξοδα λειτουργίας του.

 • Διεύρυνση πελατολογίου

  Ένα eshop σας δίνει την δυνατότητα να φαίνεται το κατάστημά σας σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, γεγονός που επεκτείνει σημαντικά την πελατειακή σας βάση και μπορεί να αυξήσει τα έσοδά σας σημαντικά.

 • Παρακολούθηση στατιστικών

  Με το ηλεκτρονικό σας κατάστημα μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε κλικ των πελατών σας, ώστε να έχετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα της διαδικασίας αγοράς.

Woocommerce τι είναι;

Είναι ένας τρόπος να πουλήσετε οτιδήποτε!

Το WooCommerce προσφέρει πολλές χρήσιμες λειτουργίες, όπως παρακολούθηση παραγγελιών, αφοσίωση πελατών, ενημερώσεις κατάστασης παράδοσης, διαχείριση αποθέματος και πολλά άλλα. Με πάνω από 27 εκατομμύρια λήψεις μέχρι σήμερα, το WooCommerce εξουσιοδοτεί το 99% όλων των καταστημάτων WordPress. Το WooCommerce έχει χαμηλό βαθμό δυσκολίας. Είναι εύκολο στη χρήση για αρχάριους ιδιοκτήτες ιστότοπου.

Ακριβώς όπως το WordPress, το WooCommerce περιλαμβάνει ένα πλούσιο σύνολο δυνατοτήτων που μπορούν να επεκταθούν με την προσθήκη πρόσθετων, για να πουλάτε προϊόντα, και αυτό σημαίνει σχεδόν τα πάντα!

Πλεονεκτήματα του Woocommerce

 • Κατάλογος

  Το Woocommerce μα δίνει την δυνατότητα για απεριόριστα προϊόντα και κατηγορίες με εύκολη καταχώρηση. Μπορούμε να ορίσουμε ιδιότητες, φίλτρα, απόθεμα, ειδικές τιμές και εκπτώσεις, ειδικές προσφορές, συνδυαστικά προϊόντα, ψηφιακά προϊόντα και πολλά πολλά ακόμα.

 • Marketing & SEO

  Μπορούμε εύκολα να συνδέσουμε το eshop με google analytics, google ads, facebook-instagram, skroutz και πολλά ακόμα. Είναι ιδανικό για να βγει το eshop μας στην πρώτη σελίδα των μηχανων αναζήτησης παρέχοντας φιλικά url, sitemap, meta – πεδία, blog και πολλά ακόμα.

 • Μεταφορικά & Πληρωμές

  Το Woocommerce παρέχει όλους του πιθανούς τρόπους πληρωμής. Κατάθεση, αντικαταβολή, παραλαβή στο κατάστημα, χρεωστικές-πιστωτικές, paypal και πολλά ακόμη. Το ίδιο ισχύει και για τα μεταφορικά. Αυτοματοποιημένες χρεώσεις μεταφορικών για κάθε πιθανό σενάριο. Ανάλογα την περιοχή Αθήνα, επαρχία ή νησιά, ανάλογα το βάρος ή τις διαστάσεις, δυνατότητα δωρεάν μεταφορικών από κάποιο ποσό και πάνω και πολλά πολλά ακόμα.

ΒΑΣΙΚΟ ΠΛΑΝΟ

για εξατομικευμενη λυση επικοινωνιστε μαζι μασ

Eshop

Ηλεκτρονικό Κατάστημα
1500
από
Απεριόριστος αριθμός προϊόντων
1 Γλώσσα
Αυτόματη ενημέρωση καλαθιού
Βασικά φίλτρα αναζήτησης προϊόντων
Πληρωμή με Αντικαταβολή
Πληρωμή με Τραπεζική Κατάθεση
Υποστήριξη Πληρωμής με Κάρτα
Αγορά χωρίς δημιουργία Λογαριασμού
One Page Checkout
Εκπτωτικά κουπόνια
Σύνδεση με Courier
Εξέλιξή Παραγγελίας
Σύγκριση προϊόντων
Σύνδεση με Newsletter
*Για προσθήκη υπηρεσιών εκτός πλάνου, επικοινωνήστε μαζί μας

*η τιμή στο κόστος κατασκευής μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις δυνατότητες του eshop
ρωτήστε για περισσότερες πληροφορίες

Πλεονεκτήματα eshop

Επικοινωνία

αισθανθειτε ανετα να μας στειλτε ενα e-mail

  Υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδων και eshop που ξεχωρίζουν !

  Copyright © 2021- , All rights reserved