Edit Template

Κατασκευή e-shop Χανιά

Κατασκευή e-shop Χανιά

Η Κατασκευή e-shop στα Χανιά είναι μία απαραίτητη πλέον επένδυση για την επιχείρηση σου. Πράγματι, καθώς το διαδίκτυο γίνεται πιο προσιτό και διευρυμένο, κάθε επιχειρηματίας έχει την ευκαιρία να αυξήσει τις πωλήσεις σε ένα εντελώς νέο κοινό μέσω ενός ηλεκτρονικού καταστήματος!

Συμβουλές Κλειδιά

  • Αρχικά, η Κατασκευή ενός e-shop είναι μια Επένδυση για το κατάστημα σου στα Χανιά.
  • Επίσης, όσο περισσότερο επενδύσεις σε αυτό, τόσα περισσότερα αποτελέσματα θα λάβεις πίσω!
  • Επιπλέον, χρειάζεσαι έναν συνεργάτη που να γνωρίζει το αντικείμενο, να σε συμβουλεύει και να είναι δίπλα σου.
  • Βέβαια, έχε υπομονή! η ανάπτυξη στο διδακτικό θέλει χρόνο οπότε μην βιάζεσαι και άσε την ομάδα σου να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. 

Πίνακας Περιεχομένων

Κατασκευή e-shop Χανιά

Τι περιλαμβάνει;

Καταρχάς, η κατασκευή ενός e-shop στα Χανιά είναι μια διαδικασία που περιλαμβάνει τη δημιουργία μιας πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να πωλούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στο διαδίκτυο.

Επιπλέον, πρέπει να γνωρίζεις ότι ένα οπτικά ελκυστικό και εύκολο στην πλοήγηση e-shop βοηθάει στην αύξηση των πωλήσεων σου. Δηλαδή, η δημιουργία ενός φιλικού προς τον χρήστη μενού επιλογών, η οργάνωση προϊόντων σε κατηγορίες, φίλτρα αναζήτησης ιδιοτήτων, η παροχή σαφών περιγραφών και εικόνων προϊόντων θα επιτύχουν τον στόχο αυτό.

Ακόμα, χρειάζεται να υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι πληρωμής όπως αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, IRIS πληρωμή και online πληρωμή στο ηλεκτρονικό κατάστημα σου.

Επίσης, η ενσωμάτωση Courier με αυτόματη έκδοση Voucher αποστολής και αυτόματο υπολογισμό κόστους μεταφορικών επιτρέπει στους πελάτες να κάνουν εύκολα αγορές και σε εσένα να διαχειρίζεσαι ευκολότερα τις παραγγελίες.

Τέλος, είναι βασικό να έχεις αναθέσει την συντήρηση του e-shop σου στον έμπειρο συνεργάτη σου για να διατηρεί την ομαλή λειτουργία του απροβλημάτιστα. 

Γρήγορη Ταχύτητα Φόρτωσης

Τελικά η ταχύτητα μετράει;

Αδιαμφισβήτητα! η ταχύτητα φόρτωσης ενός e-shop είναι πολύ σημαντική για τη βιωσιμότητά του.

Δεδομένου ότι οι χρήστες απαιτούν γρήγορες ταχύτητες φόρτωσης από τις ιστοσελίδες που επισκέπτονται, ένα αργό ηλεκτρονικό κατάστημα μπορεί να βλάψει σοβαρά τη φήμη και την αξιοπιστία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος.

Επομένως, χρειάζεσαι ένα e-shop το οποίο να φορτώνει σε λιγότερο από 3” δευτερόλεπτα , ώστε οι χρήστες να είναι ευχαριστημένοι και να μένουν στο ηλεκτρονικό σου κατάστημα. 

Γιατί στα Χανιά

Τα Χανιά η πόλη της βορειοδυτικής Κρήτης, ένας από τους σημαντικότερους λιμένες της και πρωτεύουσα του νομού Χανίων. Πράγματι, τα τελευτάει χρόνια παρατηρείτε αύξηση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων κυρίως από το μεγάλο ενδιαφέρον για επένδυση στον τουριστικό τομέα.

Συνεπώς, υπάρχει εύπορο έδαφος για διαδικτυακή ανάπτυξη και δημιουργία ηλεκτρονικών καταστημάτων που θα καλύψουν τις ανάγκες τις τοπικής και όχι μόνο ζήτησης.  

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε μαζί μας ή τηλεφώνησε μας στο +30 697 681 5406 .

κριτικες χρηστων

γιατι η γνωμη σασ σημαινει πολλα για εμασ

Πολύ καλή συνεργασία και άριστο αποτέλεσμα!!
tonia malmoutonia malmou
14:53 26 Jun 23
Είχα την ευκαιρία να δουλέψω με τον Στέλιο. Η συνεργασία σας μαζί του θα σας ενθουσιάσει. Είμαι τυχερή που τον γνώρισα και βοήθησε στην οργάνωση του eshop.
giannhs marnierakisgiannhs marnierakis
10:14 27 Apr 23
Είμαι πλήρως ικανοποιημένος με τις υπηρεσίες της scproject, καθώς η εταιρεία κατάφερε να ξεπεράσει τις προσδοκίες μου. Ο επαγγελματισμός τους, σε συνδυασμό με την εξαιρετική τους δημιουργικότητα, δημιούργησαν ένα αποτέλεσμα που ήταν ακόμα καλύτερο από ό,τι είχα φανταστεί. Η scproject ανταποκρίθηκε στις ανάγκες μου με ακρίβεια και παρέχει υψηλή ποιότητα υπηρεσιών. Συνολικά, η εμπειρία μου με την scproject ήταν εξαιρετική και τους συστήνω ανεπιφύλακτα ως έναν κατασκευαστή ιστοσελίδων που παρέχει αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών του.
Parking ApollonParking Apollon
18:23 07 Apr 23
Επαγγελματισμός και ποιότητα σε όλες τις υπηρεσίες που παρέχει, εξαιρετική επικοινωνία ,πολύ φιλικό κλίμα.
Keypoint Car RentalKeypoint Car Rental
16:46 22 Mar 23
Ikaros FrangosIkaros Frangos
19:25 13 Oct 22
Υψηλή ποιότητα εργασίας με πολύ επαγγελματική προσέγγιση.
Nikos TripodisNikos Tripodis
18:58 31 Aug 22
Άψογη συνεργασία και άριστο κλίμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα nickthegreekapartment.gr
george chatzisgeorge chatzis
17:10 04 Sep 21
Πολύ ευγενικός και σωστός στην δουλεία του
js_loader
Copyright © 2021- , All rights reserved