Edit Template

Δημιουργία eshop Κόστος

Δημιουργία eshop και Κόστος. Πράγματι, δεν υπάρχει προκαθορισμένη απάντηση σε αυτό το ερώτημα, αφού το τελικό κόστος ενός ηλεκτρονικού καταστήματος καθορίζεται από διάφορους παράγοντες που πρέπει να συζητηθούν με τους πελάτες.

Πάμε να δούμε αυτούς τους παράγοντες που επηρεάζουν την Δημιουργία ενός eshop και το κόστος του. 

Συμβουλές Κλειδιά

 • Αρχικά, η κατασκευή ενός eshop είναι μια Επένδυση για το κατάστημα σου.
 • Επίσης, όσο περισσότερο επενδύσεις σε αυτό, τόσα περισσότερα αποτελέσματα θα λάβεις πίσω!
 • Επιπλέον, χρειάζεσαι έναν συνεργάτη που να γνωρίζει το αντικείμενο, να σε συμβουλεύει και να είναι δίπλα σου.
 • Βέβαια, έχε υπομονή! η ανάπτυξη στο διδακτικό θέλει χρόνο οπότε μην βιάζεσαι και άσε την ομάδα σου να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. 

Τιμές Eshop στην Ελληνική Αγορά

Τι να περιμένω;

Αρχικά, για την δημιουργία ενός κλασικού eshop στην Ελληνική αγορά θα πρέπει να περιμένεις τιμές από 1.500€ έως και 5.000€

Πιο συγκεκριμένα, με τον όρο “κλασικό eshop” εννοούμε ηλεκτρονικά καταστήματα που απευθύνονται σε μικρές, μεσαίες και σχετικά μεγάλες εταιρείες.

Ειδικά, οι περισσότερες ελληνικές επιχειρήσεις που θέλουν να αποκτήσουν ηλεκτρονικό κατάστημα ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, οπότε σε αυτό το άρθρο θα δούμε ποιοι παράγοντες επηρεάζουν αν το τελικό κόστος θα είναι κοντά στα 1.500€ ή 5000€ ή κάπου στην μέση.

Πλατφόρμα Κατασκευής Eshop

Πως επηρεάζει την τιμή;

Αρχικά, η τιμή δημιουργίας ενός eshop επηρεάζεται πρώτα και βασικότερα από την πλατφόρμα στην οποία θα αποφασιστεί να φτιαχτεί.

Σε περίπτωση που, το eshop σου αποφασιστεί να κατασκευαστεί με Wordpress & WooCommerce η τιμή του θα ξεκινάει από τα 1.500€ και δεν θα ξεπεράσει τα 5.000€, με όλες τι απαραίτητες λειτουργείες που χρειάζεται ένα eshop στις μέρες μας. 

Για αυτό στην scprojects.gr κατασκευάζουμε eshop με Wordpress & WooCommerce, ώστε να έχεις ένα πλήρες λειτουργικό και αισθητικά άψογο eshop σε πολύ προσιτή τιμή.

Επιλογές Σχεδιασμού Eshop

Γιατί η σχεδίαση αλλάζει την τιμή;

Επιπλέον, για να καταλάβεις γιατί η επιλογή σχεδιάσεις αλλάζει την τιμή του eshop σου πρέπει να δεις τους 3 τρόπους σχεδίασης ενός eshop:

 1. Έτοιμο πρότυπο με καθόλου ή ελάχιστες αλλαγές
 2. Έτοιμο πρότυπο με custom αλλαγές
 3. Custom σχεδιασμός eshop

Ειδικότερα, στην scprojects.gr προσφέρουμε το Βασικό Πακέτο κατασκευής eshop, όπου καλύπτει σχεδιαστικές ανάγκες σου έως και τον δεύτερο τρόπο σχεδίασης.

Ακόμα, προσφέρουμε και το Custom Πακέτο σε περίπτωση που έχεις αυξημένες απαιτήσεις σχεδίασης και παίρνεις σοβαρά ακόμα και την πιο μικρή λεπτομέρεια όπως και εμείς!

Επιλογή Πακέτου Κατασκευής Eshop

Σχεδιασμός Eshop Ελληνικές Επιχειρήσεις

Τι τρόπο επιλέγουν;

Σύμφωνα με την εμπειρία μας, η δεύτερη επιλογή είναι πιο δημοφιλής μεταξύ των Ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων που θέλουν να αποκτήσουν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με ιδιαίτερο design χωρίς να ξοδέψουν πολλά χρήματα.

Εν αντιθέσει, οι μεγάλες και πολύ μεγάλες επιχειρήσεις επιλέγουν ως επί το πλείστον custom σχέδια που έχουν κατασκευαστεί με Worpress & WooCommerce, καθώς το πρόσθετο κόστος δεν αποτελεί πρόβλημα για αυτές.

Βέβαια, να τονίσουμε ότι και με τις 3 επιλογές μπορείς να έχεις ένα eshop το οποίο θα σου φέρει αποτελέσματα και κέρδος στην επιχείρηση σου, αρκεί να φτιαχτεί σωστά από την αρχή!

Εισαγωγή Περιεχομένου στο Eshop

Πως αυξάνει την τιμή;

Ακόμα, η δημιουργία και η «παράδοση» όλου του περιεχομένου της ιστοσελίδας μπορεί να αυξήσει την τιμή.

Δηλαδή,

 • Τα κείμενα του eshop θα συνταχθούν από τον πελάτη ή από επαγγελματία κειμενογράφο;
 • Επίσης, τα προϊόντα και οι περιγραφές τους δημιουργούνται από τον πελάτη ή ο προγραμματιστής χειρίζεται την εισαγωγή;
 • Τα προϊόντα θα εισαχθούν ένα ένα ή μαζικά;

Αναλυτικότερα, η μαζική εισαγωγή προϊόντων είναι μια πολύ καλή λύση για μείωση του χρόνου, ωστόσο καλύτερη και πιο αποτελεσματική δουλειά SEO μπορεί να γίνει όταν περνούν χειροκίνητα ένα προς ένα.

Επομένως, θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί ότι η εισαγωγή του προϊόντος περιλαμβάνεται στην αρχική τιμή κατασκευής, αλλά αυτό Δεν ισχύει καθώς κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα μεταφέρει διαφορετικές ποσότητες προϊόντων και απαιτεί διαφορετικούς χειρισμούς, μεθόδους κατασκευής και τρόπους ανάρτησης του προϊόντος.

Συνολική Τιμή ενός Eshop

Συμπερασματικά, η τιμή κατασκευής ενός eshop επηρεάζετε από πολλούς παράγοντες, όμως μπορείς να περιμένεις ένα εύρος τιμής από 1.500€ έως 5.000€ για eshop με Wordpress.

Εάν, θες να μάθεις περισσότερα επικοινώνησε μαζί μας . Θα χαρούμε να συζητήσουμε για τους στόχους σας και να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας. Επομένως θα μπορούμε να σας δώσουμε μια λεπτομερή προσφορά για την κατασκευή του eshop σας. 

Δημιουργία eshop Κόστος

Διαβάστε Ακόμα

 • All Posts
 • Elementor
 • Marketing
 • Ασφάλεια Ιστοσελίδων
 • Ηλεκτρονικό Κατάστημα
 • Κατασκευή Eshop
 • Κατασκευή Site
 • Κατασκευή Ιστοσελίδας Τιμές
 • Κατασκευή Ιστοσελίδων
 • Ταχύτητα Ιστοσελίδας

Σου άρεσε το άρθρο;

Κάνε εγγραφή με το email σου για να διαβάσεις και άλλα σαν και αυτό!
Έχετε εγγραφεί επιτυχώς! Ops! Κάτι δεν πήγε καλά. Παρακαλώ ξαναπροσπαθήστε.

Θα ενημερώνεσαι δωρεάν για προσφορές και νέα της scprojects.gr. Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου