Edit Template

Κόστος κατασκευής ενός Eshop

Το Κόστος κατασκευής ενός Eshop. Αρχικά, σε αυτό το άρθρο θα καλύψουμε το κύριο κόστος που συνεπάγεται η κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος και θα σας δώσουμε μερικές συμβουλές για το πώς να διατηρήσετε αυτό το κόστος υπό έλεγχο. 

Σημεία Κλειδιά

  • Αρχικά, η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσεις μια επιχείρηση.
  • Επίσης, όσο περισσότερο επενδύσεις σε αυτό, τόσα περισσότερα αποτελέσματα θα λάβεις πίσω!
  • Επιπλέον, χρειάζεσαι έναν συνεργάτη που να γνωρίζει το αντικείμενο, να σε συμβουλεύει και να είναι δίπλα σου.
  • Βέβαια, έχε υπομονή! η ανάπτυξη στο διδακτικό θέλει χρόνο οπότε μην βιάζεσαι και άσε την ομάδα σου να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. 

Πίνακας Περιεχομένων

Μπορείς να μεταβείς στην ενότητα που σε ενδιαφέρει κάνοντας κλικ στον αντίστοιχο τίτλο

Domain Name

Τι πρέπει να γνωρίζω;

Ειδικότερα, ένα από τα πρώτα κόστη που θα αντιμετωπίσεις κατά την κατασκευή ενός e-shop είναι το κόστος ενός ονόματος τομέα.

Δηλαδή, το Domain name είναι η διεύθυνση ιστού του ηλεκτρονικού σου καταστήματος και είναι σημαντικό να επιλέξεις ένα όνομα που να είναι αξιομνημόνευτο και εύκολο στην ορθογραφία.

Επομένως, μπορείς να αγοράσεις ένα domain name από διάφορους παρόχους και οι τιμές μπορεί να κυμαίνονται από 20€ / χρόνο έως και αρκετές εκατοντάδες ευρώ ετησίως. Κόστος κατασκευής ενός Eshop

Φιλοξενία E-shop

Τι είναι η φιλοξενία;

Αρχικά, η φιλοξενία είναι η υπηρεσία που επιτρέπει στο ηλεκτρονικό σου κατάστημα να είναι προσβάσιμο στο διαδίκτυο.

Οπότε, το επόμενο κόστος που πρέπει να εξετάσεις είναι η φιλοξενία του e-shop σου. Βέβαια, υπάρχουν πολλοί πάροχοι φιλοξενίας για να διαλέξεις και οι τιμές μπορεί να κυμαίνονται από λίγα ευρώ το μήνα έως αρκετές εκατοντάδες ευρώ το μήνα, ανάλογα με την επισκεψιμότητα που λαμβάνει το ηλεκτρονικό σου κατάστημα.

Πλατφόρμα Ηλεκτρονικού Εμπορίου

Ποια να επιλέξω;

Επιπρόσθετα, ένα ακόμα κόστος που πρέπει να λάβεις υπόψη είναι η πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου με την οποία θα επιλέξεις να δημιουργηθεί το ηλεκτρονικό σου κατάστημα.

Πιο συγκεκριμένα , υπάρχουν πολλές διαφορετικές πλατφόρμες διαθέσιμες, από δωρεάν λύσεις ανοιχτού κώδικα όπως το WooCommerce έως πιο ακριβές επιλογές όπως το Shopify.

Επομένως, η επιλογή της κατάλληλης πλατφόρμας εξαρτάτε από τις ανάγκες που θέλεις να έχει το ηλεκτρονικό κατάστημα σου και τον προϋπολογισμό σου.

Κόστος Κατασκευής

Τι να προσέξω;

Επιπλέον, και εφόσον έχεις καταλήξει στην πλατφόρμα, θα πρέπει να εξετάσεις το κόστος της κατασκευής.

Παρόλο που, πολλές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου διαθέτουν προκατασκευασμένα θέματα και πρότυπα, μπορεί να θέλεις να προσαρμόσεις το ηλεκτρονικό σου κατάστημα ώστε να αντικατοπτρίζει καλύτερα την επωνυμία σου και να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

Συνεπώς, η προσαρμογή μπορεί να κοστίσει σημαντικό επιπλέον ποσό, επομένως είναι φρόνιμο να κάνεις τον προϋπολογισμό ανάλογα.

Δυνατότητα Online Πληρωμών

Είναι απαραίτητο να έχω;

Ακόμη, ένα άλλο κόστος που πρέπει να λάβεις υπόψη είναι η δυνατότητα online πληρωμών

Για την ακρίβεια, θα χρειαστεί να επιλέξεις έναν τρόπο online πληρωμών για τη διεκπεραίωση των διαδικτυακών συναλλαγών στο ηλεκτρονικό σου κατάστημα.

Βελτιώνει την εμπειρία των χρηστών του καταστήματος σου και τους δίνει περισσότερες επιλογές κατά την διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ορισμένοι πάροχοι online πληρωμών χρεώνουν ένα πάγιο τέλος ανά συναλλαγή, ενώ άλλοι χρεώνουν ένα ποσοστό της πώλησης.

Επομένως, είναι σημαντικό να επιλέξεις έναν πάροχο πληρωμών που να είναι ασφαλής, αξιόπιστος και προσιτός.

Marketing & Διαφήμιση

Τα χρειάζομαι;

Τέλος, θα χρειαστείς να διαθέσεις προϋπολογισμό για το μάρκετινγκ και τη διαφήμιση, ώστε να αυξήσεις την επισκεψιμότητα του e-shop σου.

Παρόλο που, η δημιουργία ενός υπέροχου ηλεκτρονικού καταστήματος είναι σημαντική, είναι εξίσου σημαντικό να διαφημιστείς και να προσελκύσεις πελάτες.

Ως εκ τούτου, το μάρκετινγκ και η διαφήμιση μπορεί να είναι ακριβά, αλλά υπάρχουν προσιτές επιλογές όπως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το μάρκετινγκ μέσω email.

Συμπέρασμα

Συνοψίζοντας, η δημιουργία ενός e-shop μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος αλλά και δαπανηρός για να ξεκινήσεις μια επιχείρηση.

Όμως, κάνοντας μια έρευνα και επιλέγοντας προσιτές λύσης, μπορείς να διατηρήσεις αυτό το κόστος υπό έλεγχο και να δημιουργήσεις ένα επιτυχημένο ηλεκτρονικό κατάστημα που να καλύπτει τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σου.

Διαβάστε Ακόμα

  • All Posts
  • Elementor
  • Marketing
  • Ηλεκτρονικό Κατάστημα
  • Κατασκευή Eshop
  • Κατασκευή Site
  • Κατασκευή Ιστοσελίδας Τιμές
  • Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κατηγορίες Κατασκευής Ιστοσελίδων

Περιοχές Εξυπηρέτησης Κατασκευής Ιστοσελίδων & EShop

Tags :

Copyright © 2021- , All rights reserved